Tuesday, July 27, 2010

r.i.p

i'll find anjing yang bunuh kau then aku kerat 18. i miss you danny. we've been together for 5yrs kot? 6yrs? tah i dnt remember but, i love you :'(
dari kau kecik kita sama2 kan. now you left me. pagi2 nak g class dah takde ngiau2 kau hm -,-
rip

8 comments:

  1. sure ke anjing yg bunuh? ke dia ter'accident sendiri? btw, felt sorry for you. sabar :)

    ReplyDelete
  2. hmmmmm -,- kenapa lahh dia jgk jadi mangsa anjing tuuu. oh myyyy. sedih gilaaaaaa x(

    ReplyDelete
  3. sedih soh baca cerita ko , sebagai pemilik kucing
    aku tau cmne ko rasa, relax wan :|
    (beli kucing baru letak nama ozil)

    ReplyDelete
  4. haha. tanak ah baz. aku nak letak nama forlan

    ReplyDelete
  5. maybe anjing tu ngorat dia, then dia tak sudi. balas dendam kot anjing tu. HAHA :DD
    takpe, nanti anjing tu kena kacau ngan hantu danny tu :)

    ReplyDelete
  6. haha. rugi tak tuka danny jadi vampire awal2

    ReplyDelete